Van maandag t/m vrijdag zijn wij in het atelier bezig met het maken van diverse kunstvoorwerpen. Komt u ook eens kijken?
Zaterdag & zondag gesloten
Allen huisgemaakt
Extra grote portie stokbrood van Bakkerij Schuld. Geserveerd met huisgemaakte tapenade, kruidenboter en aioli. Voor ca. 3 tot 6 personen.
9,85
Rijk gevulde soep met groenten en balletjes.
8
Rijk gevulde soep met groenten en balletjes.
8
9
Een heerlijke herfstachtige wildsoep.
9
Romige mosterdsoep met snippers van gerookte zalm
9
Met gerookte forel, gerookte zalm en de botervis.
17
Carpaccio gesneden van de beste ossenhaas, met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise.
17
Met rode ui, komkommer en marinade
16
Gebakken scampi’s gebakken in de kruidenboter.
17
Gebakken champignons met spekjes of
vegetarisch, gegratineerd met kaas.
14
Rode bieten als carpaccio gesneden met truffelmayonaise.
14,5
Delicaat gerookte wilde eendenborstfilet, verfijnd met een frisse sinaasappeldressing, perfect in balans met de rijke smaken van het vlees.
17,75
Salade met gebakken geitenkaas en avocado.
13
De biefstuk van de haas staat ook bekend als ossenhaas of haasbiefstuk. Het is het meest delicate stuk rundvlees. Het is sappig, mals en mager en heeft een volle, pure vleessmaak.
38
Een echte ambachtelijke schnitzel, gebakken in de roomboter.
24.75
Een spies van gemarineerde kippendijen, overgoten met huisgemaakte satésaus van De Haas.
27
Varkenshaas medaillons omregen met spek en overgoten met champignon-roomsaus.
29,5
Dit vlees wordt gesneden uit de boven/zijlende van de dikke lende van een rund. De sirloin steak is een botermals stuk rundvlees met een klein randje vet als smaakmaker. Geserveerd met kruidenboter.
37,5
De beroemde en malse spareribs van Restaurant De Haas. Om je vingers bij af te likken! Ca. 1½ streng spareribs per portie.
Geserveerd met knoflook- en barbecuesaus.
31
Overheerlijke hertenbiefstuk en geserveerd met een verrukkelijke romige pepersaus. Een harmonieuze combinatie van mals wildvlees en een rijke saus met een vleugje pittigheid.
36
Malse wildzwijnhaas, langzaam gegaard en geserveerd met een rijke wildsaus, bereid met seizoensgebonden kruiden en specerijen. Een smaakvolle traktatie voor liefhebbers van wildgerechten
36
Gebakken zeebaars geserveerd met gebakken scampi’s en ravigottesaus.
29,5
Gebakken zalmmoot geserveerd met dillesaus.
31
Sojastukjes van de vegetarische slager in zoet zure cajunsaus.
25
Gebakken geitenkaasjes met courgette en honing
25
Grote portobello gevuld met gegrilde groentes en kaas
25
Tomatensoepje.
6
Spiesje met verschillende soorten vers fruit.
7
11
11
15
13
15
16
Geniet van een combinatie van romige hazelnoot-, chocolade-, en vanilleijs en gekamareliseerde hazelnoten op een bedje van amandelkruimel. Afgetopt met een toef slagroom en karamelsaus.
11
Huisgemaakt vanille roomijs geserveerd (3 bollen!) met boerenjongens, advocaat en slagroom.
10
Een toefje van luchtig schuim gevuld met huisgemaakt vanille roomijs, vers fruit en slagroom
11
Warme blondie met witte chocolade en pecannoten. Geserveerd met een bolletje Vos vanille-ijs en rood fruit.
11
Huisgemaakt vanille roomijs (3 bollen!) met warme chocoladesaus en een toefje slagroom.
9,5
Een kop koffie of thee naar keuze. Daarbij een plankje met drie zoetigheden, zoals chocoladerotsje, boterkoek en caramel-chocolade tartelette.
10
2 bolletjes ijs naar keuze met slagroom en een mini donut.
Keuze tussen:
9
Twee bollen huisgemaakt vos-ijs naarkeuze met een toef slagroom. Kies één van de onderstaande smaken.
8,5